Gave til god mad

Gave til en madglad

Min fætter som jeg er utroligt gode venner med, og bruger mange stunder med, har snart fødselsdag og han er utroligt madglad. Jeg har været i tænke boksen og har prøvet at finde ud af hvilken gave jeg skal give ham. Jeg vil gerne give ham en gave, som er en oplevelse. Oplevelsen skulle meget gerne have noget som involvere mad i, og jeg er derfor på udkig efter et gavekort restaurant, så han enten kan tage mig, eller hvilken som helst anden ud og spise. Jeg har kigget efter nogle restauranter i vores lokalområde omkring Esbjerg, men det meste jeg kan finde har noget med fisk eller skaldyr at gøre.

Restauranten og maden

Min fætter skal gerne have en ny oplevelse, noget hans smagsløg ikke har prøvet før, og jeg har derfor valgt at kigge andre steder end bare Esbjerg og lokalområdet omkring, da han mange gange har fortalt mig hvor træt han er af skaldyr og fisk. Han er også ret så vant til de ordinære restauranter, såsom Bones og italienske og andre traditionelle restauranter. Jeg har kigget længe men tror omsider jeg har fundet noget godt. Jeg kan købe et gavekort restaurant til noget som hedder Tree Top Restaurant, som befinder sig i Vejle. Restauranten er ret så fin spise, og ret så luksus. Dette vil klart være en unik oplevelse for ham, og gavekortet man kan købe helt unik og selvvalgt, så man kan få den bedste oplevelse muligt, hvilket lyder perfekt til min fætter.

Udgivet i Ikke-kategoriseret