Hækken skal have en klipning

Hækken bliver ved med at gro

Hold nu op hvor gror vores hæk helt vildt! Jeg har allerede klippet den én gang i år, men nu skal jeg så til det igen. Det må være alt den sol og regn der gør at den bare skyder i vejret som aldrig før. Den er super flot, men det er meget arbejde når man har MEGET hæk på sin grund. Jeg har derfor besluttet mig for at gå ud på markedet, for at finde en ny hækkeklipper med batteri. Den nuværende jeg har er med ledning, og det er jeg godt nok ved at være træt af. Jeg har op til flere gange klippet ledningen over, og må hver gang ud og købe en ny. Men nu jagter jeg et tilbud hækkeklipper med batteri så jeg kan få en hækkeklipper med batteri, uden at tømme sparegrisen helt.

Hvilken model skal jeg købe?

Jeg ved allerede nu det skal være en med batteri, men har jeg andre krav der skal være styr på inden jeg køber en ny? Skal den være ekstra lang i bladet, så jeg kan nå helt ind på midten af den store ø af bøgehæk jeg har foran mit hus? Skal der være en forlænger på så jeg kan nå toppen af den høje hæk ud til vejen? Skal den kunne vinkles så jeg kan klippe toppen uden at skulle have en stige? Ja der er mange valg at tage, men i bund og grund har jeg bare brug for en god en.

Udgivet i Ikke-kategoriseret