Wallsticker til babyværelset

Når man som forældre skal lave babyværelse er det jo som at starte helt forfra. At kunne give sin baby et skøn værelse med seng, puslebord, skab og noget at kigge på.

Man kan sagtens male, men det der er endnu sjovere er at kunne opsætte wallstickers på væggen. Hvad med en fin regnbue eller hvad med et farverigt træ? Hvis man er mere til dyr er det oplagt med en elefant, en enhjørning eller en abe?

Det er også muligt at finde en wallstickers hvor man kan få barnets navn på, og dermed gøre værelset meget personligt.

wallstickers baby

Dekoration til værelset

Hvis man er mere til lyrik er det muligt at få billede samt tekst som wallsticker. Det kan fx. være en sang, som man sammen med barnet kan glæde sig over, at kunne synge mange gange sammen. Det kan være Den lille Frække Frederik eller Elefantens Vuggevise. Klik ind på webshoppen og find wallstickers baby. Det er rart med fine klistermærker til væggen, så man sammen kan få dekoreret babyværelset. Så kan man nyde det er klart til når den lille skal flytte ind.

Det er nemt og hurtigt at finde det man skal bruge. Der kan handles 24 timer i døgnet, så man selv kan bestemme når man skal sætte sig til computeren.

Nyd at kunne handle online og få et fint babyværelse med wallstickers baby. Eller nyd at kunne forny babyværelset med wallstickers, og betragt hvordan babyen suger indtrykkene til sig fra det fint dekorerede babyværelse.

At gøre sig umage med indretningen er guld værd.

Udgivet i Ikke-kategoriseret