Sport og friluftsliv

Vigtig ting til rejsen

Uanset ens formål når man skal ud og rejse, så er det utrolig vigtigt at man tænker praktisk. Her skal man starte med at se på flybilletten, booking af hotel, hvad man skal have med i kufferten og så videre, men en anden ting som er uundværlig er rejseforsikring. Hvorfor er en rejseforsikring vigtigt? Den kan dække rigtig mange uforudsete ubehageligheder når man skal ud og rejse, og allerede ved at have en rejseforsikring så kan den alene fjerne utrolig mange bekymringer fra en. I dette blogindlæg vil der blive talt om to forskellige rejseforsikringer, hvor alt information er hentet fra Rejseforsikring, hvor man kan gå ind og læse mere om det fantastiske udbud de har.


Den første type forsikring, som skal nævnes, er en enkeltrejseforsikring. En enkeltrejseforsikring er som det lyder i navnet, en forsikring som dækker en enkelt rejse. Denne enkeltrejseforsikring er utrolig velegnet til folk, som ikke rejser særlig meget, eftersom at prisen ikke er særlig bekostelig. Her skal man selvfølgelig ind og vurdere hvor mange gange man skal rejse om året, og om det derfor kan betale sig at skifte til en anden type forsikring.

Hvis man nu har regnet sig frem til at man kommer til at rejse meget, så er der en anden forsikringstype som kan være bedre velegnet og hermed billigere for en. Man kan nemlig også anskaffe sig en års forsikring. En års forsikring betyder at man bliver dækket året rundt, uanset hvor mange gange man skal rejse. Hermed behøver man ikke at kigge efter forsikring flere gange i løbet af et år, men man kan blot nøjes med at investere i denne.

Utrolig fleksibilitet hos allianz forsikringer

Uanset hvilken forsikringstype man vælger, så kan man altid vælge tre typer for dækning, hvorefter prisen vil variere efter ens dækning. De tre niveauer man kan vælge imellem hedder gulv, sølv og bronze. Som man nok kan gætte sig til, så dækker guldniveauet mest, hvorefter sølv og til sidst bronze kommer.

For at tage et praktisk eksempel, så kan man se at en gulddækning for en enkeltrejseforsikring, så kan man se at man får dækket om til 3,5 mio for eventuelle erstatninger i udlandet, hvorimod bronze kun dækker op til 1 mio. Dette er bare én ud af mange fordele ved at vælge guld fremfor bronze, og man kan læse mere inde på deres hjemmeside.
Man skal selvfølgelig ikke vælge guld bare fordi den dækker mest, men man skal vælge ud fra ens egne præferencer og hvad man selv tror kan betale sig i længden. Uanset hvad, så er det vigtigt at anskaffe sig en rejseforsikring, og allianz forsikringer er et godt sted at starte!

Vis mere
Close