Uden kategori

Vi hjælper dig med boliglån.

Hos Fairkredit kan du låne til dine boligdrømme også i de tilfælde hvor banken siger nej. Her kan du optage lån i din friværdi såfremt du ønsker at kunne låne penge. Mange vil nok spørge os om hvad er friværdi egentlig?. Friværdi er den ikke belånte værdi af ejendommen og dermed er der her en mulighed for at kunne optage lån i det beløb som friværdien udgør. Når man har friværdi i bolig kan det reelt forblive urørt indtil man sælger sit hus. Men man kan også udnytte sin friværdi og dermed optage lån i friværdien. Beregn friværdi for dit hus ved Fairkredit. Her hjælper vi gerne med beregningen så man kan finde ud af hvor stor ens friværdi er.
https://fairkredit.dk/blog/hvad-er-frivaerdi

Friværdi i huset kan også ses som en opsparing, men der er helt klart gode muligheder for at udnytte sin friværdi til at optage lån til renovering eller lignende. Så ens friværdi i bolig er jo også forskellig fra person til person, alt afhængig hvor stor en andel man har af huset der er belånt, og købssummen for selve huset.
Husk at renovering også er en investering i selve huset der potentielt kan gøre forhøje husets værdi på det tidspunkt hvor huset skal sælges.

Udnyt din friværdi

Lån i friværdien er derfor en mulighed som mange benytter såfremt der er en periode i ens liv hvor man har brug for at lave renovering, tilbygning eller lignende. Man kan også få oprettet et lån til indfrielse i anden gæld hvis man har meget gæld der tynger ens økonomi.
Beregn friværdi i huset og tag kontakt til fairkredit.dk. Så hjælper vi dig videre derfra med at oprette en lån i friværdi således at du kan få dine drømme opfyldt. Vi tager en samtale om netop dine behov og hvad vi kan tilbyde dig.
Lån til dine boligdrømme også hvis banken siger nej. Vi giver dig gerne en ekstra chance og har også hjælp i forhold til gældsrådgivning.

Vis mere
Close