Varmepumpe information

Information om varmepumper fra Dansk varmeservice

Dansk varmepumpeservice kan beregne for dig, om det kan betale sig at installere en varmepumpe. De har mange års erfaring inden for området, og de ved alt, hvad der er at vide om varmepumper.

Du kan få en gratis beregning fra Dansk Varmepumpeservice ved at klikke på nedenstående link.

Gratis beregning fra Dansk Varmepumpeservice:

Hvis du overvejer at installere en varmepumpe, så bør du få en gratis beregning fra Dansk Varmepumpeservice. De har mange års erfaring inden for området, og de vil kunne fortælle dig, om det er en god investering for dig eller ej. Klik på nedenstående link for at komme i gang.

Få en gratis beregning fra Dansk Varmepumpeservice nu!

Dansk Varmepumpeservice tilbyder også en bred vifte af andre ydelser, som f.eks. service og reparation af varmepumper.

Hvad er det gode ved varmepumper?

Der er mange gode grunde til at investere i en varmepumpe. For det første er de meget mere energieffektive end traditionelle oliefyrede kedler. Det betyder, at du vil spare penge på dine energiregninger. For det andet bidrager varmepumper til at reducere dit CO2-fodaftryk, da de kun producerer meget få emissioner. Endelig er varmepumper omfattet af en række statslige incitamenter og rabatter, hvilket kan reducere installationsomkostningerne yderligere.

Hvad er de forskellige typer varmepumper?

Der findes to hovedtyper af varmepumper: luft-til-vand-varmepumper og jordvarmepumper. Luft-til-vand-varmepumper tager varmen fra luften og bruger den til at opvarme vand, som derefter cirkuleres rundt i huset. Jordvarmepumper tager varmen fra jorden

Du kan læse mere om deres ydelser på deres hjemmeside: 

luft vand varmepumpe

Udgivet i Ikke-kategoriseret