Sport og friluftsliv

Værkstedstavler

Tør du vise dit værksted frem?

Tør du virkelig at vise dit værksted frem, hvis du og konen fik gæster? Mange mænd skammer sig næppe over deres rodede værksteder, det er dog omvendt for kvinderne. De kan næsten ikke holde ud, når det hele roder! Det er ikke pænt, samtidig med det forstyrrer synet og kroppen og giver stress. Selvom man er vant til rod, planter stressen sig dog i kroppen.

værkstedstavler Tør bestemt at vise deres værksteder frem! De har nemlig Locco systemet, værkstedstavler og modulbaserede tavler. Det hele lyder måske farlig fint, men alt dette kan blive dit. Så både du og konen kan blive tilfredse! Måske det ender med fredags-gæsterne skal med ind og se?

Loccosystemet og værkstedstavlerne gør at du får komplet styr på dine ting. Alle dine værktøjer, store, som små kommer op og hænge, så du ved et straks blikfang, kan finde det værktøj, du skal bruge og dermed komme hurtigere igang med dit projekt. Nok er det smart og sparre dig tid, MEN det er også pænt. Det er jo intet bedre end når det hele står skarpt og snurre-lige?

værkstedstavler‘s værkstedstavler er ti de kvalitetsbevidste forbrugere, men også til de rodehoveder, som får hug af konen, gang på gang, fordi mandehjørnet mande-værkstedet, stadig ligner en kæmpe losseplads.

Det er vigtigt, der kommer styr på det. Det er samtidig også vigtigt, det er nogle ordentlige systemer, moduler og værkstedstavler, som holder dit dyrebare værktøj. Hvis værktøjet falder ned, kan det blive skævt, det kan blive ødelagt og der vil helt sikkert komme mærker efter et tabt værktøj. Få styr på dit værktøj, med det fedeste gear, som værkstedstavlen med Locco systemet og modulbaserede tavler, så går du sjældent galt i byen.

Dine venner vil misunde dig og konen vil blive tilfreds, med det smukke resultat. Win-win situation!

Vis mere
Close