Uden kategori

Synes du også at seværdigheder er spændende

Når jeg rejser forskellige steder i verden, har jeg altid sat mig ind i, hvad der er at opleve på den destination, som jeg kommer til. Der er jo ofte gerne nogle seværdigheder, man kan se, når man er der. Dem sørger jeg oftest for at komme ud og opleve. Hvis jeg altså synes, det er noget som er værd at bruge tid på. Jeg kan også godt lide at tage masser af billeder, som jeg kan nyde, når jeg kommer hjem.

Bruger rejseblogs og infosider

For at få al den information, som jeg har brug for omkring de forskellige seværdigheder, læser jeg mange rejseblogs. Folk som har skrevet om den destination, jeg står over for at skulle besøge. Og som kan komme med gode råd til, hvad man skal se, opleve og spise. Specielt det med at spise på gode restauranter eller andre steder, er noget jeg rigtig gerne vil have gode råd til. Jeg elsker nemlig fremmed mad og kulinariske oplevelser.

Vis mere
Close