Sport og friluftsliv

Spar tid og ressourcer med hjælp til rekruttering

Rekrutteringsprocessen

Det kan ofte være en lang og krævende proces at få ansat nye medarbejdere, fordi der er mange faser at komme igennem, før man finder den/de bedst egnede til jobbet. Et rekrutteringsfirma har en fast struktur, og denne indeholder i de fleste tilfælde de samme faser som hos det enkelte firma. Processen vil typisk bestå af fire faser: Beskrivelse, publicering, ansøgning+cv og interview. På den måde ved kunden, hvordan processen kommer til at foregå, og at der ikke sjuskes med ansættelserne.

Tids- og ressourcebesparende

Overlader man ansvaret af rekruttering af ny medarbejder til en rekrutteringsvirksomhed, sparer man tid og energi. De medarbejdere, der ellers ville være sat på opgaven “find ny medarbejder” kan arbejde videre med det vedkommende er bedst til. Der er ikke andre arbejdsopgaver, der må sættes i bero over en længere periode. En rekruttering kan både tage kort og lang tid, men hvis man sætter specialister på opgaven, vil tidsrammen ikke afhænge af travlhed og utålmodighed, som det måske ville i den enkelte virksomhed.

Svær at overskue mulighederne

Der kommer ofte mange ansøgninger til det samme stillingsopslag, og det kan som uerfaren ansætter være svært at overskue mængden. Der er meget at skulle læse og forstå, og måske ved man ikke helt, hvad det er man skal kigge efter. En proces med rekruttering og headhunting er for erfarne specialister sjovt, og de ved, efter sparring med kunden, hvilket CV der passer perfekt på den nye profil.

Kunden er ikke usynlig

Jobannonce og ansættelse laves selvfølgelig i tæt samarbejde mellem kunde og rekrutteringsvirksomhed, da dette vil give det bedste resultat. Rekrutteringsspecialisterne indkredser udvalget, men det er kunden, der i sidste ende ansætter sin nye medarbejder. Kontant en rekrutteringsvirksomhed og find ny medarbejder, der passer perfekt ind i virksomheden.

Vis mere
Close