Sport og friluftsliv

Sørg for at kunne hjælpe når uheldet er ude

Der har igennem de senere år, været en række historie, hvor folk af den ene eller den anden årsag er faldet om, og rent faktisk kun har overlevet, fordi folk omkring har kunne førstehjælp. Det er nemlig alt afgørende, at man får hjælp med det samme, hvis man ligger med et hjertestop eller en blodprop i hjertet. Der er også mange steder, hvor man har forberedt sig på sådanne scenarier ved at hænge en hjertestarter op. Sådan så at hvis man skulle opleve, at der er en, som falder om med hjertestop. Så kan man få guidening indtil der kommer uddannet personale og kan tage over. Og det er netop dette, der kan være med til at redde liv.

Tag stilling og forbered jer ordenligt

Som virksomhed er det også en god ide, at man overvejer, hvad man vil gøre i den pågældende situation. Måske man vurdere, at risikoen for at opleve et hjerteanfald er så stort, at man udstyrer arbejdspladsen med en hjertestarter. Det kan også være, at man vælger at sende alle medarbejderne på førstehjælpskursus, så man er sikker på, at alle kan træde til, hvis man kommer til at stå i en situation, hvor det er nødvendigt. Der er nemlig gode muligheder for at finde en løsning, hvor man kan få alle medarbejdere på kursus og udlært i livsredende færdigheder.

Her finder man alt hvad man skal bruge

Hvad enten man godt kunne tænke sig at kigge på et kursus, eller man har brug for forskellige former for udstyr til arbejdspladsen, så kan man finde det meste på sikkertliv.dk. Her kan man læse mere omkring microlife, og andre former for livredningsmaskiner. Der er nemlig mange, som kan være med til at sikre folk en mere sikker og tryg hverdag. Fordi man så ved, hvad man skal gøre, hvis uheldet skulle være ude. Man finder nemmest hjemmesiden, hvis man bruger det link, som man finder her.

Vis mere
Close