Boligindretning

Smuk kunst

Kunst fornøjer både øjnene såvel som hjernen og ikke mindst sjælen, samtidig med at det også giver et smukt udtryk, hvadenten der er tale om en nøje udformet skulptur, eller om man har et smukt maleri hængende på sin væg. Abstrakt kunst såvel som figurativt kunst, hvor man tydeligt kan se, hvad det skal forestille forbinder man som regel med nogle meget dyre vægmalerier, men kunst behøver bestemt ikke at være så dyrt, at det ikke er til at betale for menig mand. Abstrakte malerier såvel som ikke abstrakte malerier er således ikke kun for de rige mennesker, men kan også prydes hjemme hos os almindelige mennesker.

Hos webshoppen www.rikkedarling.dk finder man et stort udvalg af flotte malerier. Abstrakte malerier man kan købe i form af plakater, og som kan indgå i en smuk vægdekoration derhjemme, enten ved at man hænger plakaten op som den er, eller man kan bruge lidt ekstra penge og få den rammet ind i en lækker ramme, som giver et fuldendt udtryk, hvor maleriet virkelig kommer til sin ret.

Som tidligere nævnt kan kunst være enormt dyrt, og faktisk så dyrt at det ikke er til at betale for almindelige mennesker, men sådan er det ikke hos webshoppen www.rikkedarling.dk Her finder man eksempelvis de smukke plakater, som før nævnt, til kr. 600 ,-, hvilket må siges at være en helt anden pris, end hvad man ellers ser mange kunstmalerier til.

Kunstneren bag de smukke motiver er Rikke Darling, som oprindeligt er fra København. Hendes stil bevæger sig indenfor en gren i kunsten, som kaldes ‘Science Art’ eller SciArt, og det kan i al sin enkelthed karakteriseres ved, at kunstneren dels undersøger men også udtrykker verden omkring os. I form af både farver og form på de fænomener, som omgiver os skilderes verden på videnskabelig vis med med kunsten som talerør. Vil man se nærmere på de smukke kunststykker, kan man se meget mere på www.rikkedarling.dk

Vis mere
Close