Smart opbevaring til legetøjet

Alle børneforældre kender vist det, at hjemmet ser ud som om, at der er faldet en bombe, når der har været gang i småbørnsleg hele dagen. Det gælder om at finde nogle smarte opbevaringsløsninger til legetøjet, så det bliver super hurtigt at få boligen til at se ryddelig ud igen.

Med nogle gode og solide møbler til børneværelset, der er beregnet til opbevaring, bliver det ingen sag at finde legetøjet frem og pakke det væk igen. Du kan få nogle fantastiske reoler i birketræsfinér, hvor der er indbyggede kasser til legetøj. Der fås også børneborde i samme materiale, hvor der lige kan skubbes tilpassede kasser til opbevaring ind under bordet, så det hurtigt ser ordentligt ud. Det er også en rigtig god løsning, hvis der er et legehjørne i stuen eller køkkenet, så det ser pænt og ordentligt ud, når børnene er puttet i seng. De smukke møbler i birketræsfinér passer flot ind i alle hjem, og så kan de nemt samles og skilles ad ved hjælp af et kliksystem, så man kan stille det væk eller tage det med, når man fx skal på ferie i sommerhus eller hos bedsteforældre.

Det er nemt at lave en rumopdeler i børneværelset, hvis legeafdeling og soveplads skal skilles ad. Med en reol, hvor der samtidig er god opbevaringsplads, er det nemt at adskille rummet uden at lave en permanent løsning. Møbler til børn lavet i birketræsfinér er kvalitetsmøbler, der er både smukke, solide og holdbare til leg og kreativitet i mange år frem.

Udgivet i Ikke-kategoriseret