Sport og friluftsliv

Skift til miljøvenlige energi og opnå besparelser

Skift til miljøvenlige energi og opnå besparelser

De almindelige oliefyr er ikke bare skadelige for miljøet, de giver en dårligere energiudvindelse i hjemmet. Derfor er det ikke kun godt for miljøet at overveje andre energikilder til hjemmet. Der kan også være en reel besparelse på regningerne. Der ligger naturligvis nogle grundige overvejelser i at skifte til vedvarende energi. Man skal være klar over at der forskellige muligheder inden for alternative energikilder i boligen. Luft til vand varmepumpen er eksempelvis en lettere løsning som kan bruges til opvarmning og køling af brugsvand og ved boligopvarmning. Men er ikke den eneste løsning.

Hvad er fordelene ved miljøvenlig energi?

I Danmark er der lavet forskellige ordninger som tilgodeser bæredygtig og miljøvenlig energi. Der er ofte gode muligheder for at opleve besparelser på lang sigt heriblandt en sænket el-afgift efter installationen. Man skal dog være opmærksom på at besparelserne varierer ved de forskellige energityper. En kræver ikke meget plads og kan være løsningen hvis man bor småt og kan installere på eksisterende systemer. Jordvarme genererer større besparelse end luft til vand pumpen og kan dække hele husets energibehov. Til gengæld kræver det mere plads at installere jordvarme.

Find en god installatør

Hos Klimadan.dk tilpasses installationen af vedvarende energi til dit hus og ønsker. Klimadan.dk tilbyder forskellige typer af installationer heriblandt installation af varmepumper, jordvarme og luft til vand pumper. Energiløsningerne er individuelle og ved overvejelser om at installere fx. varmepumper vil det afhænge af jeres bolig og forbrug. Rådfør dig ved en sagkyndig installatør f.eks. har Klimadan.dk en Energivejleder-ordning, som rådgiver dig til at træffe den rigtige beslutning inden for de forskellige energityper.

Vis mere
Close