Sport og friluftsliv

rejser til island her

rejser til island
Hvis du ønsker en uforglemmelig rejseoplevelse, så er Island det oplagte valg  Når du rejser til Island, har du mulighed for at opleve en unik natur. Islands natur er kendt for sine stærke kontraster, idet du både kan opleve varme kilder, sprudlende gejsere, kraftige vandfald, høje fjelde, flotte dale og meget, meget mere. Island byder på et væld af forskellige muligheder for dig, der ønsker en sjov og mindeværdig rejse.Den smukke halvø Snæfellsnes, strækker sig fra vestkysten, langt ud i Atlanterhavet. Du kan finde mange kendetegn på den Islandske natur i disse egne af landet. Vi kommer til at nyde lange og åbne strækninger med lysfarvet sand på Löngufjörur strand, hvor kun tidevandet sætter en begrænsning på friheden for en person og dens hest. Den tilbyder dem muligheden for at opleve det glatte tölt gangart over lange distancer. Det 50 meter dybe krater, Eldborg, er et karakteristisk vartegn, hvor det lyse sand skifter til en sort farve, så snart man nærmer sig dets lavamarker. På vores sidste dag på rideturen vil vi følge kanten af lavastrømmen langs med kysten, inden vi returnerer til Stóri-Kálfalækur gården. Deltagere på denne tur vil deltage sammen med deltagere på den længere Snæfellsnestur Hvis du skal til Island for første gang, er denne 8 – dages rundtur en god måde at få set lidt af det hele. Island er meget større end man tror. Øen er knap to og halv gang større end Danmark. Rundvejen er ca. 1500 km, så en kør-selv-tur hele vejen rundt kommer nemt op på 2500 km. På turen vil I alligevel nå at se størstedelen af de mest populære attraktioner og måske mere til.
For dem der ønsker mindre kørsel per dag og mere tid til flere attraktioner og eller gode vandreture i naturen anbefaler vi 11 dages Island rundt eller 15 dages Island rundt.

Turen er beregnet til 2 eller flere voksne, som deler dobbeltværelser eller bor i enkeltværelser. Ved andet antal gæste end vist i pristavlen her nedunder, så send os en forespørgsel.

Vis mere
Close