Industri og Erhverv

Rain erosion testing til blades leading edge

Har man brug for Rain erosion testing, er det også noget som man kan Læs mere her omkring. Vindturbine produkter er noget, som mange efterhånden gør sig brug af. Det kan være stationeret i forskellige dele af verden, dele hvor vejrforholdene, kan se en del anderledes ud end det man finder i et land som Danmark. Her vil der selvfølgelig også være forhold og tage højde for, hvor Lightning test også ville være relevant.

De er jo udsat for alt slags vejr i dag, og det er vigtigt at de ikke ruster eller på anden vis tager skade og går i stykker oftere. Det kan føre til, at man driver sine omkostninger helt i vejret, og det ville ikke fungere på længere sigt. Så det er også super vigtigt, at man sørger for ens produkter er test og valideret før man sender dem i brug. Kom ind og find alle de informationer du har brug for, når det kommer til Weathering testing generelt.

Forhold du har mulighed for at forudse

Man har heldigvis den luksus, at man kan forudse hvad for nogle vejrforhold man skal tage højde for. Så om det er mod regn, salt, sand, frost, hagl eller andre vejrelementer, kan der findes en løsning til det i dag. Det er noget som bliver udført på landets bedst laboratorier, hvor man kan simulere og genskabe vejrforhold, og teste efter det. På den måde kan man vide sig sikker på, at vindmøllerne eksempelvis ikke mister funktion før tid.

Det kan være en god investering at foretage sig, især hvis det er et projekt man bruger mange penge på. Det er vigtigt at holde sit foretagende kørende, og det kan man blandt andet gøre med test og validering af ens produkter igennem landets bedste. Find alt hvad du har brug for, når det kommer til sikre din forretning, og sørge for du ikke mister produktive timer, hver gang der kommer et udslag i vejret og det bliver sat på en prøve.

Vis mere
Close