Personlig online marketing konsulent

Jeg har aldrig selv været en nørd til at markedsføre mig online, derfor rådførte jeg mig med nogle i mit netværk, og spurgte ind til hvad de havde gjort sig af erfaringer, dels med selv at markedsføre sig online, og dels med at få andre til at gøre det for sig. Jeg fik mange gode input, og valgte at jeg ville kigge mig om efter en online marketing konsulent – men jeg ville have en personlig en, som jeg altid kunne sparre mig med hvis det var. Jeg var rigtig glad for at jeg havde fået nogle gode referencer som andre havde gode erfaringer med, så jeg endte op med at tage kontakt til adhelp.dk som både var lyttende og faglig kompetente – vi fik en god rådgivende snak, og de sagde at jeg skulle lade resultaterne tale for sig selv – så jeg kastede mig ud i det.

Personlig marketingkonsulent

Jeg var glad for at jeg kastede mig ud i det med en online marketing konsulent fra adhelp.dk – for det tog ikke lang tid før at resultaterne talte for sig selv, nøjagtig som de havde lovet. Jeg var heller ikke bundet op på nogen langsigtet plan, da der ikke var anden binding end løbende måned. Min virksomhed har vækstet siden jeg indgik samarbejde med adhelp.dk og jeg er virkelig glad for at det er samme person jeg får fat på hele tiden – der er kommet et særligt forhold mellem ham og mig, og han ved hvad jeg taler om, vi taler samme sprog.

Udgivet i Ikke-kategoriseret