Pantebrevslån

simpel kredit

Simpel kredit er et ejendomskreditselskab, der tilbyder alternative finansieringsmuligheder til både private og erhvervskunder med henblik på enten at købe en ejendom eller belåne din nuværende ejendom. Simpel kredit tilbyder af og til lån i situationer, hvor banken siger nej, og det gør de, fordi de vurderer din økonomiske historik, samt nuværende og fremtidige muligheder. De vurderer dig altså personligt og derfor kan de tilbyde flere mennesker finansiering end bankerne kan.

Pantebrevslån

En lånemulighed, de tilbyder, er pantebrevs lån.

Et pantebrevslån er et lån, hvor der stilles sikkerhed for lånet, såfremt debitor (låntager) ikke kan betale. Pantebrevet er et juridisk dokument, der klargør, at låntager stiller sin faste ejendom i pant for en gældsforpligtelse overfor kreditor (også selvom man tog lånet for at købe denne ejendom). Fordi der er sikkerhed i denne type lån, giver det som regel også en lavere rente, hvilket gør pantebrev til en attraktiv låneform.

Du kan vælge en løbetid på lånet mellem 3-20 år, og du kan vælge, om du vil have fast eller variabel rente. De konkrete lånevilkår individualiseres, hvilket sker i tæt samarbejde mellem din rådgiver fra simpel kredit og dig.

Der er forskellige former for pantebreve. Sælgerpantebrevet er, når sælgeren af ejendommen tager pant i ejendommen.

Realkreditpantebrev er, når der tages pant i ejendommen, samtidig med, at der foreligger et gældsbrev, hvori debitor skylder et realkreditinstitut penge.

Ejerpantebrev er, når ejeren af en ejendom udsteder pantebrevet til sig selv. Dette kan så underpantsættes til andre kreditorer, hvilket betyder, at man videresælger sit gældsbevis. Det kan bruges som sikkerhed overfor flere underpantsættere.

Udgivet i Ikke-kategoriseret