Sport og friluftsliv

Oplader til iPhone og meget meget mere

Oplader til iPhone og meget meget mere

Mange kender det, der følger kun en oplader til iPhone med når man køber telefonen, men man kan ofte godt bruge mere end en. Enten fordi den er gået i stykker eller fordi man har fået den gode vane at ligge opladeren i et bestemt rum, og derfor gerne vil have en oplader til hvert rum. Hos onkelbillig.dk kan man finde oplader til iPhone, Powerbank , og meget meget andet lækkert udstyr.

Så hvis du er typen der gerne vil have en oplader i hvert rum, så smut ind forbi onkelbillig.dk og se om ikke de har en oplader til iPhone der passer til den model du ligger inde med.

Hvis man er så uheldig at det er ledningen der er blevet slidt og isoleringen er sprækket, så er det vigtigt at få skiftet ledningen ud. Det er ikke noget reklamationsretten dækker, derfor er man desværre nød til selv at skulle og købe en ny ledning. Hos onkelbillig.dk kan man finde forskellige USB ledninger der passer til opladere til iPhone. Men det er ikke kun opladere de forhandler. De har også meget lækkert iPhone tilbehør.

iPhone tilbehør kan være med til at forlænge livet på din telefon, ved for eksempel at beskytte den med panserglas. Dette vil ofte redde skærmen med ting der skulle falde ned på den. Andet iPhone tilbehør kunne være forskellige slags covers, der igen er med til at beskytte og dermed forlænge livet på telefonen.

Computer tilbehør

Har du en MacBook kan du hos onkelbillig.dk også finde lækre gadgets og smart tilbehør til den, på deres hjemmeside. De sælger blandt andet, som vidst på billedet, lækre covers i forskellige farve der passer til en MacBook.

Så hvis du gerne vil have en MacBook der skiller sig lidt ud fra mængden, så tag et smut forbi onkelbillig.dk og se om de har et cover i en farve du godt kan lide.

Vis mere
Close