Sport og friluftsliv

Nyd sommeren afkølet i en pool fra AJ-leg

Vejret har allerede vist sig fra sin gode side i 2016

Allerede i slutningen af april og af starten af maj har der været rigtig godt vejr i Danmark. Men selvom vejret er super godt og man gerne vil ud og nyde det så er det ikke alle der har tid til at bruge weekenderne til at tage til stranden eller i et badeland. For de fleste har sommerferien nemlig ikke ramt endnu og derfor er det ikke sikkert at mor og far har tid til at tage i badeland. En løsning kunne være at få sit et lille badeland hjemme i ens egen have. Et badebassin fra AJ-leg kan give massere af gode og sjove timer i haven og det er uden at man behøver at skulle kører efter det. Er man derfor på udkig efter et badebassin så kig forbi aj-leg.dk.

En lækker pool hvor hele familien kan køles af sammen

Hvis sommeren bliver lige så god som den var i 2014 så er der massere af grund til at have en pool hvor man kan køles af i. Hos AJ-leg finder man et stort udvalg af pools i god kvalitet. Der findes både pools til de helt små og til de lidt større men man kan også hos AJ-leg finde pools til de helt store og voksne. De pools som der findes i dag så er veludviklet at de er langt bedre end hvad man tidligere har kunne fremstille af pools. Går man derfor med en drøm om en ny pool så kig forbi aj-leg.dk.

Leg i vandet er sjovt men det skal altid være under opsyn

Selvom man leger i en forholdsvis lille pool så er det vigtigt at alt leg i en pool sker under opsyn af voksne da der altid vil være risiko ved at lege i vand. Der er dog meget mindre risiko ved en pool end ved havet da der ikke er noget strøm eller bølger i en pool.

Vigtigt at kunden føler sig tryg

Hos AJ-leg er det vigtigt at kunden føler sig tryg gennem hele salgsprocessen. Derfor er der også stor fokus på at sætte kunden i centrum og hvis man har spørgsmål til nogle af de forskellige pools eller et badebassin som AJ-leg sælger så er man altid velkommen til at kontakte dem. Har man andre steder fundet et produkt som man mener at AJ-leg brude fører i deres sortiment så er man også altid velkommen til at give gode råd eller gøre AJ-leg opmærksom på dette.

Vis mere
Close