Sport og friluftsliv

Merchandising kan optimere dit salg

Hvad er merchandising?

Merchandising er et “ben” inden for markedsføring, hvor man sælger produkter som nøgleringe med logo, USB med tryk, T-shirts og kasketter med logo og tryk m.m. Disse produkter har til formål at markedsføre virksomheden eller virksomhedens events.
Eksempel: Din medarbejder har en T-shirt med din virksomheds logo på, når han / hun er ude at træne. Andre personer får øje på T-shirten med logoet. Hvis logoet fanger den anden persons interesse, kan det være personen googler virksomheden, når han / hun er kommet hjem, og evt. køber virksomhedens produkter.
Det betyder, at merchandising i høj grad bruges til at promovere for virksomheden og virksomhedens produkter.

Hvor kan man købe merchandise-produkter?

Når man skal i gang med merchandising er det vigtigt, at man finder en virksomhed, som producerer disse merchandise-produkter i god kvalitet. Derudover er det også vigtigt, at få en god pris for produkterne, da det godt kan gå hen og blive dyrt i længden. Man kan købe merchandise-produkter hos Koala Reklame A/S. Koala Reklame har kompetencer med produktion og salg af reklameartikler. Man kan derfor her købe firmagaver, hvor man kan få tryk eller logo på. Udover firmagaver, kan man eksempelvis få merchandise-produkter som nøgleringe med logo eller USB med tryk. Hvilke firmagaver og/eller merchandise-produkter man skal investere i, kommer an på hvilket mål man har. Man skal også have målgruppen i tankerne. Hvis man ved, at målgruppen vil gå med nøgleringe med logo, så er det det merchandise-produkt, som man skal investere i. Det kan så siges, at sådan et merchandise produkt som USB med tryk, er noget som alle vil kunne bruge. Alle kan godt lide at få et USB, fordi man kan lagre information på et USB, og evt. have det som en backup af filer. For mere information se www.koala.dk

Vis mere
Close