Sport og friluftsliv

legetøj til børn og unge

Skøjt dig ud i det blå

Skal du ud og have et par smarte, rulleskøjter skal du kigge dig godt omkring, da rulleskøjter er ikke bare rulleskøjter.
der er inliners og side by side, skal du ud og have et par skal de ikke være for billige, jo billigere de er jo mindre holdbar og jo større er chancen for at de hjul er skæve. de fås i alle farver og støbninger det handler bare om at se sig godt for, både i butikker men også på nettet.
en anbefaling er at få nogle med gummihjul på så de kan skiftes når de bliver slidte. Er du ny begynder, er det en god ide og se hvad du kan holde balancen på, skal det være inliners eller side by side det er op til din balance og dine fødder.

Løbehjul

Løbehjul i dag kan fås både med batteri og el men også de almindelige som man skal bruge egen kraft på. Løbehjul fås i forskellige udgaver, du kan få nogen som bare er til at løbe på men også nogle til at lave stunts med. er du modig, så grib et stunt løbehjul og prøv kræfter med tyngdekraften.

Køb gåbil online

Gåbil

Til de kære små som skal begynde at lære at gå vil en
Gåbil være perfekt, de har mulighed for at holde ved bilen samtidig med og så er det jo et stort stykke legetøj, som gør lidt sjovere at lære at gå.

legetøj i alle former

I dag er der et kæmpe marked for legetøj til både drenge og piger.
til piger vil det være meget sådan noget barbiedukker, alm. dukker eks. baby Born, hvor der finde utallige af tilbehør til. barbien er en klassiker blandt piger der kan købes tøj i alle mulige støbninger, huse, biler og meget, meget mere. baby Born er også en klassiker den græder som en rigtig baby og pludrer der ud af den tisser og kan fodres med mad som er speciel lavet til denne dukke. der udover kan du købe potte bleer stole osv. til dukken som gør det sjovt for dem at lege med. Til drenge har vi biler som er en klassik favorit i drengeverden, der findes masser af forskellige køretøjer, der er bla. traktor, racebiler og almindelig personbiler. Der er også skyder som er en drengefavorit når de skal ud og lege krig, hvad er en krig ud skyder.

Vis mere
Close