Sport og friluftsliv

Indret med løse tæpper


Der er mange hjem der ikke har tæpper på gulvene og det er faktisk synd for tæpper betyder rigtig meget for hvordan det er at opholde sig i et rum. For det første så giver et tæppe altid en fornemmelse af hygge og ro og fred, og for det andet så er et tæppe super effektivt som støjdæmper, både fordi det ikke klaprer når man går på det, ligesom på et hårdt trægulv, men også fordi tæpper fanger lyden fra samtale og fjernsyn og den slags og dermed undgår man at lyde slår frem og tilbage i rummet og giver en dårlig akustik.

Indrømmet, hårde gulve er både praktiske og flotte i et moderne hjem, men samtidig så er hverken trægulve eller fliser særligt hyggelige og derfor er det en rigtig god idé at indføje nogle løse tæpper rundt omkring i hjemmet. For eksempel så bør man altid lægge et tæppe under området med sofaerne og sofabordet. For det første fordi det bliver langt mere komfortabelt at sidde der hvis der er et tæppe, og også fordiplaceringen af løse tæpper er med til at samle sammen på et område og skabe en lille oase der udstråler hygge. Et andet sted der er velegnet til løse tæpper er under spisebordet, igen opnår man en øget komfort når man opholder sig der, men der kan også være gæster der har sko der laver striber på ens gulv, og det kan faktisk blive til rigtig mange sorte mærker i løbet af en aften i festligt lag. Og dagen efter har man så selv arbejdet med at fjerne striberne fra trægulvet igen.

Men de løse tæpper behøver jo ikke kun at anvendes hvor man har hårde gulve. Der findes rigtig mange flotte og farvestrålende tæpper der er beregnet til børneværelser, og her kan man vælge et tæppe som kan stimulere barnets fantasi og man kan også vælge tæpper der understøtter børnenes lege, idet man kan få tæpper med mønstre der forestiller forskellige miljøer, som en skov eller en by eller andet, men se selv det store udvalg her Tæppebutikken.dk

Vis mere
Close