Sport og friluftsliv

Hvad udgør en god fest?


Når man er ung går man til fest. Man drikker sig fuld. Man danser, man kysser, man synger og man har det dårligt dagen efter. Alle fester er forskellige, og de adskiller sig altid fra den sidste, og jo ældre man bliver, jo mere ændrer disse fester sig. Festerne bliver formegentlig lidt mere kontrollerede. De bliver ikke helt så højtråbende, og de involverer med garanti en lidt anden dialog en de har gjort tidligere. Der er uden tvivl rigtig mange ting, som ændrer sig, men hvilke ting går igen? Hvad udgør en god fest for dig? Ikke i morgen eller for 10 år siden. Men hvis du skulle klargøre nogle generelle must-haves til en fest, hvad ville de så være for dig?

Lej en DJ

Med ret stor succes, er det nok muligt at besvare spørgsmålet for dig. En fest er ikke en fest uden alkohol. Du behøver måske ikke selv drikke den, da du kan vær gravid, på slankekur, eller på afvænning, men uanset hvad, er en fest sjældent en fest, hvis der ikke er en fuld eller to til stede. En anden ting som er oplagt, kan være at at har det helt rigtige sted at afholde gildet. Hvad enten det er en lille komsammen i en stue eller en større fest i et forsamlingshus, er det vigtigt at stedet rummer alle – og at der er en variation af sidde- og ståpladser. Og ikke mindst et dansegulv. Ej at forglemme musikken. Uden musik, er en fest ikke en fest. Og du kan høre musikken på et utal af måder. En af de mest populære metoder, er dog med en DJ. Lej en DJ, og så er du sikret en god fest. En DJ har nemlig en helt speciel sans for timing og fornemmelse for ønskede sange, og kan på sin vis sikre, et altid fyldt dansegulv. Med en DJ som for eksempel DJ JOGI, kan du holde din helt egen fest, og er sikret succes, uden at du behøver tænke på hvilket nummer der skal være det næste.

Uanset hvad du har med på din liste af must-haves til en god fest, er det svært at forestille sig listen uden musik på den. Musik udgør en god fest, uanset alder, tid og sted.

Vis mere
Close