Hus og hjem

Hund og menneske imellem

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven, og det er, som jeg ser det, med rigtig god grund. Hunde er de dejligste dyr, og for mig er det uanset om, om der er tale om de mindre hunde, eller de helt store. Personligt kan jeg lide alle hunde, dog er der klart nogen, jeg synes, er mere søde end andre.
Mange er bange for kamphunde. Det er jeg ikke. Jeg har kendt to af de såkaldte kamphunde, og de var gode som dagen er lang. Jeg tror, at det i høj grad handler om, hvordan ejeren opdrager hunden, samt hvordan man fra start lærer hunden, at den skal have respekt for mennesker. På samme måde skal mennesker også have respekt for hunde, uanset om det er store hunde, små hunde eller kamphunde, og man skal ikke ‘tirre’ hinanden.
Mange gange kan man på nettet se videoer af store hunde, hvor babyer og små børn leger med dem. Hundene har en særlig respekt for de små væsner, og det er fantastisk at se, hvordan de omgåes hinanden.

Vis mere

Se også

Close
Close