Sport og friluftsliv

Hegn ind med de rigtige materialer og få et godt resultat

Når man kigger på et hegn, vil man gerne ende op med et godt resultat, som også ser pænt ud. Men det betyder også, at man skal overveje hvad for nogle materialer, man vælger at lave sit hegn i. For der findes mange forskellige måder at lave et hegn på, nogle mere klassiske end andre, og nogle mere vovede end andre. Et plankeværk er nok det, som flest kender. Det godt ved et plankeværk er, at det er nemt at vedligeholde. Når man sætter et plankeværk op, skal man sørge for at give det en god gang træbeskyttelse, herudover kan man også vælge at male det, hvis man synes det kunne være pænt. Efterfølgende skal man så bare sørge for, at give sit plankeværk en omgang vedligeholdende træbeskyttelse, når man synes det trænger til det. Det kunne for eksempel være en gang om året hvert forår.

Den naturagtige løsning

Hvis man rigtig godt kan lide naturprodukter, kan det være, at man i stedet for skal vælge et raftehegn, som jo er rigtig naturligt. Et raftehegn passer også rigtig godt til, hvis man har nogle store områder, som man skal have afgrænset på en pæn måde. Det gode ved et raftehegn er, at det faktisk næsten ikke kræver nogen vedligeholdelse. Derfor er det rigtig god til dem, som bare gerne vil sætte noget op, og så ikke behøver bekymre sig om det fremadrettet. Det får man, hvis man vælger at sætte et Raftehegn op.

En smukt og levende hegn

Hvis man derimod godt kunne tænke sig et levende hegn, som man kalder det, kan man vælge et pilehegn. Når man snakker o en levende hegn, så betyder det bare, at det er lavet af planter, som stadigvæk gror. Det kommer altså til at ændre sig sammen med årstiderne. Og et pilehegn vil også vokse som tiden går. Derfor er det et af de slags hegn, som kræver en lille smule mere vedligeholdelse. Men det er samtidig også en rigtig smuk løsning, hvis man godt kan lide at se på noget grønt, som gror og ændrer udseende sammen med årstiderne.

Find dit nye hegn lige her

Kunne man tænke sig, at se noget mere omkring, hvad der findes af forskellige løsninger, så kan man se meget mere omkring de forskellige produkter her på hjemmesiden . Her kan man også finde inspiration til, hvad der kunne gøre sig godt til det hus kolonihave, have eller hvad man ellers har, der skal hegnes ind. Det kan også være, at man bare gerne vil have et lille læhegn til terrassen eller noget i den retning. Så er der selvfølgelig også muligheden for at finde dem i mindre formater. Alt sammen via linket her.

Vis mere
Close