Havetraktor en fornøjelse til græsslåning

Jeg kender alt til at have en stor græsplæne, som jeg lige skal tage mig sammen til at få slået – det er jo ikke bare det arbejde der ligger i at slå græsplænen, men også den tid det tager. Nogle af mine venner har en af de her havetraktorer som de bruger, og hvor ser det legende let ud, og hvem ville ikke gerne sidde på en havetraktor og slå sin græsplæne, ja jeg vil i hvert fald gerne. Jeg fik engang lov til at prøve denne havetraktor, og det var en ren fornøjelse at slå græsset med den – jeg sad og hyggede mig med musik i ørene, og det gik væsentligt hurtigere end med min gamle håndskubber. Så hvis man ikke har en have traktor, så bør man anskaffe sig en, hvis ens have er med en stor og overskuelig græsplæne.

Skov park eller have

kalundborg-skov-park-have.dk har et stort udvalg af disse havetraktorer, og jeg kan kun sige at man bliver inspireret til mange nemmere arbejdsgange i ens have, når man surfer rundt derinde. Mine venners havetraktor, har også gjort, at de meget nemmere kan få deres børn til at slå græsset med deres havetraktor – så det skal man også lige have med i baghovedet, inden man køber en håndskubber og græsplænen er stor. Kalundborg Skov Park Have har et stort udvalg af havetraktorer og der er noget for enhver smag og pengepung. Til erhvervslivet og til de private – lige nu er der en del penge at spare på denne post.

Udgivet i Ikke-kategoriseret