Computer og IT

Gør det nemt og smart med en digital signatur

Ofte sidder vi også laver en masse ting online i dag. Det betyder også, at når man ordner vigtige papirer, så er det også igennem en skærm, at vi ordner disse. Derfor er det også en smart funktion, at man i dag kan underskrive sine dokumenter med en digital signatur. Førhen har der nemlig være en masse bøvl med at skulle printe, underskrive og så scanne ind og sende retur. Men det slipper man altså for, hvis man vælger en af de løsninger, som man kan finde inde på Lomwas.com. Her får man nemlig programmer, hvor man kan bruge den digitale signatur i, og hvor man derfor ikke behøver at skrive på den gammeldags måde mere.

Er det sikkert nok at bruge

Der kunne måske være nogen, som er bange for, om en løsning som denne også er sikker nok at bruge. Men der er altså en masse sikkerhedsforanstaltninger sat i vejen, som gør, at det er nærmest lige så sikkert at skrive i hånden, som hvis man bruger computeren til at skrive under. Der skulle altså ikke være noget i vejen for, rent sikkerhedsmæssigt, at man vælger denne løsning. Men ligesom der er nogen, der kunne tage og efterligne ens undeskrift i hånden. Så findes der også muligheden for at gøre dette online. Men med dette program, så er man sikret imod denne form for snyd, så godt som man nu kan.

Bestil din løsning allerede i dag

Synes du dette virker som et interessant tilbud for dig. Så kan du allerede med det samme vælge denne løsning. Du klikker dig ganske simpelt bare ind på hjemmesiden, og så kan du ellers gå i gang med at bestilt hjem. Via ganske kort tid kan du have systemet sat op, og så er du ellers klar til at modtage og sende vigtige dokumenter via denne funktion. Hvor du så også har muligheden for at underskrive dem med din personlige digitale signatur. Så så nemt kan det faktisk gøres.

Vis mere
Close