Sport og friluftsliv

Find den rigtige form for solarskærmning i hjemmet

Der findes forskellige måder man kan lukke solen af på, når man derhjemme. Mange vil gerne have en eller anden form for gardiner, så man kan lukke for solen. For eksempel når man skal sove om sommeren, hvor solen er fremme i mange flere timer. For at have chance for, bare at gøre det en lille smule mørkt i rummet, har man brug for nogle godt gardiner, som kan lukke sollyset ude. Men det er ikke altid, at man ønsker at lukke solen fuldstændig ude, så man slet ikke kan se den. Nogle gange kan det også være, at man bare gerne vil skærme lidt af for de skarpeste stråler som står lige ind i hovedet på en.

Vælg den utraditionelle løsning

Og her anbefales det, at man vælger en løsning som markiser. Selvom man måske godt kan tænke, at det kun er gamle mennesker, der normalt har markiser, så er det faktisk blevet en mere og mere populær løsning. Netop fordi man kan skærme af for solen, uden at skulle lukke helt af for den. Og så kan man også få sine markiser i smarte og meget mere moderne designs, end dem man måske ellers har set ens bedsteforældre har. Så det behøver altså ikke at komme til at se fjollet ud.

Skærm for solen uden for

Det kan også være, at man er uden for, og ønsker at blende lidt ned for solen. For eksempel omkring middag, hvor det er mest kritisk i forhold til at få de farlige ultraviolette stråler, som der er ekstra mange af imellem tolv og tre. Her kunne man i stedet for vælge et solsejl. Et solsejl kan man sætte op ude på terrassen eller altanen og så kan man sidde neden under dette. Så man behøver ikke gå indenfor, bare fordi der er brug for at søge skygge, fordi det ikke er sundt at være ude i direkte sol. Find gardiner her sammen med solsejl og hvad der ellers er af lækre produkter man kan bruge til hjemmet eller på terrassen. Se mere på .

Vis mere
Close