Sport og friluftsliv

Få prints der holder uanset om tøjet bliver vasket

Som virksomhed giver man mange gange medarbejder tøj, som de kan få og arbejde i. Og i de fleste tilfælde, vil man gerne have, at det tøj har en eller anden form for logo eller noget på sig, så man kan se, hvad tøjet og medarbejder ikke mindst repræsenterer. Men det er ikke ligemeget hvad for en slags t-shirt med tryk man vælger, for det er ikke alle tryk, som er lige velegnet til sådanne opgaver. Og hvis man ikke ønsker at stå med tøj og tryk, som går i stykker allerede efter nogle få vaske, så skal man sørge for at vælge noget ordentlig tryk, eller som alternativ at få brodering på tøjet i stedet for.

Kommer ikke så nemt af

Det smarte ved brodering er, at det ikke så nemt kommer af i vask. Man kan enten vælge at få selve logoet syet eller broderet fast. Eller man kan vælge at få logoet broderet direkte på de stykke tøj, som det skal være på. Det er til gengæld en rigtig smart måde at gøre det på, fordi det så ikke så nemt falder af. Og samtidig kan det sagtens holde til, at man vasker det ofte. Hvilket man jo i mange tilfælde vil komme til, for at opretholde hygiejnen omkring de ting, som man laver.

Få lavet dine produkter allerede nu

Hvis man står og skal bruge t-shirt med tryk, eller noget andet tøj, som man skal have broderet, så kan man lige så godt komme i gang med det samme. For igennem linket, som man finder i denne artikel, kommer man nemlig videre til hjemmesiden Komindo.dk. Man finder , så det er heller ikke fordi, at man behøver at betale det hvide ud af øjnene, for at få gode produkter, som også kan holde til at blive brugt. Har man specielle forespørgsler på tøj eller tryk er det selvfølgelig også noget, som man kan finde ud af. Der er i hvert fald rig mulighed for at få det som man gerne vil have det.

Vis mere
Close