Sport og friluftsliv

Få længere eller kraftigere hår uden at vente på det gror


Hvis du er træt af dit hår som det er, så er det bare med at få gjort noget ved det med det samme. Du kan nemt og hurtigt få påsat nogle hair extensions som forandrer dit hår og gør det tykkere hvis dit problem er at dit eget hår er tyndt og fladt, eller du kan få hair extensions som gør dit hår meget længere, hvis det er det du går og drømmer om. De er mange forskellige kvaliteter og dermed selvfølgelig også mange forskellige priser på hair extensions og du skal derfor lige overveje om det er noget du ønsker skal holde i længere tid og blive som en naturlig del af dit eget hår, eller om det er fordi du skal til et par fester at du ønsker at pifte udseendet lidt op med noget ekstra fylde og længde på håret. Næsten uanset kvaliteten på det du ender med at købe, så er det vigtigt at du vælger en vare der i udseende matcher så godt som muligt med dit eget hår, det gæder såvel farve som struktur. På den måde bliver resultatet mest naturligt og det bliver du med garanti mest glad for. For husk hele tiden på at håret er en enormt stor faktior i en kvindes selvfølelse og derfor så SKAL det altså være i orden.

Forskellige teknologier

Hair extensions kan påsættes på to forkellige måder. Den ene teknik hedder Hot fusion og det er den teknik der gør at håret falder mest naturligt sammen med dit eget og som gør at det kan holde i længst mulig tid. Hot fusion foregår ved at noget af dit eksisterende hår klippes ned i korte længder og så svejses det nye hår simpelthen sammen med dit eget g bliver dermed en fuldt integreret del af din hårpragt og skal behandles ligesom resten af dit hår når du går i bad og føntørrer det og den slags. Hot fusion udføres på en klinik eller hos en række af frisørsaloner.

Den anden metode til påsætning hedder cold fusion og her sættes det nye hår sammen med dit eget ved hjælp af små gummiringe. Selve samlingen er naturligvis usynlig, og resultatet holder ikke så længe, men til gengæld så kan du få en veninde til at lave en cold fusion for dig.

Vis mere
Close