Sport og friluftsliv

Få hjælp til at planlægge den årlige sommerfest

Hvis du godt kunne tænke dig hjælp til at planlægge firmaets næste sommerfest, så kan du med fordel kontakte det populære eventbureau. I det populære eventbureau har de mange års erfaring med blandt andet planlægning af julefrokost, diverse firmaevents, familiedage samt meget mere. I firmaet møder du meget kompetente og dygtige medarbejdere, som vil gøre hvad de kan for at planlægge en uforglemmelig dag for dig og dine ansatte.

Sparring

Det eneste du skal gøre er at kontakte firmaet og få et uforpligtende tilbud. Når du takker ja til tilbuddet, så kan samarbejdet begynde. I løbet af planlægningsperioden er der mulighed for at holde et eller flere sparringsmøder, hvor idéer kan deles. Her kan du komme med idéer til ting der skal ændres eller med forslag til, hvordan sommerfesten skal se ud. Har du eksempelvis et ønske om, at der skal være livemusik, så kan du på et sparringsmøde dele dit ønske med eventbureauet, som vil gøre hvad de kan for at finde nogen, som kan komme og spille livemusik.

Den perfekte fest

Når du har fortalt hvordan du gerne vil have at festen skal se ud, så kan du roligt vende tilbage til dit arbejde og lade det populære eventbureau planlægge sommerfesten. Du kan være sikker på, at opgaven bliver taget seriøst og at festen bliver en oplevelse, som hverken du eller dine ansatte vil glemme. Hvis du ønsker det, så vil bureauet komme med nogle teambuilding-opgaver i løbet af aftenen, som kan være med til at ryste de ansatte bedre sammen. I disse opgaver skal de ansatte arbejde sammen om opgaver og konkurrere mod andre hold, hvilket er med til at give medarbejderne et rigtig godt sammenhold. Bureauet arbejder meget professionelt og du kan roligt kontakte dem og høre hvilke muligheder der er for, at de kan planlægge den næste firmafest.

Vis mere
Close