Sport og friluftsliv

Få en sjov oplevelse og betal kun for det du spiller

Der findes flere forskellige måder man kan spille golf på. Nogle kan godt lide, at spille på forskellige baner, og har derfor ikke lyst til at købe årskort til en bestemt bane. Men hvis man så også godt kan lide at spille meget, så kan det godt gå hen og blive dyrt, hvis man skal betale for en enkelt tur på forskellige baner. Derfor er det smart, når man kan få love til at betale kun for det man spiller, det man også kalder for pay and play golf. Så betaler man altså kun for de huller man går. Så hvis man en dag ikke har lyst til at gå en 18-hullers så behøver man ikke betale for en hel tur. Og hvis man omvendt gerne vil spille en 18-hullers så er der også god mulighed for dette. Det er blandt andet også derfor, at pay and play golf er så populært mange steder.

Find den loakle golfbanen

Hvis man for eksempel gerne vil spille golf i Kolding, så er der rigtig god mulighed for at finde pay and play golf, hvis man følger det link, som man finder her i artiklen. Og så er det ikke fordi, at man kun kan spille golf i Kolding som privat person. Der er nemlig og mulighed for at lave mange andre arrangementer. For eksempel, hvis man godt kunne tænke sig at spille noget . Det kunne foregå ved, at man invitere forskellige forretningspartnere, eller andre interessanter for virksomheden, med ud for at spille et spil golf. Der er mange ting, som man kan snakke om, og få drøftet på en anden måde, når man gør det under lidt mere uformelle rammer. Og her er golfbanen et rigtig godt bud, på sådan en ramme.

Hør om de forskellige muligheder

Hvis man har nogle specifikke ønsker eller forespørgsler, er det også muligt at kontakte Kolding Golf, for at høre, hvad der kan lade sig gøre. Her kan man også få hjælp til at sammensætte et arrangement, hvis man godt kunne tænke sig at lave noget specielt for sine medarbejdere eller forretningspartnere. Det kunne for eksempel også være som personalegoder, man får ved at købe medlemskab i klubben igennem virksomheden, fordi man så kan få det til en god pris igennem virksomheden.

Kom i gang lige med det samme

Hvis man kunne være interesseret i at finde ud af, hvad for nogle muligheder ens virksomhed har, så er man velkommen til at finde flere oplysninger for at komme til at spille golf i kolding. Det er helt sikkert noget ens medarbejdere eller forretningspartere vil synes rigtig godt om, og samtidig noget man i virksomheden også selv kan benytte sig af, ved forskellige lejligheder.

Vis mere
Close