Computer og IT

Få en samlet it-løsning til din virksomhed

Få en samlet it-løsning til din virksomhed

Få en samlet it-løsning og platform til din webshop, lager, bogholderi, administration og kasseapparat. Det smarte ved at have det hele samlet er netop at arbejdsflowet kører meget lettere. Det giver dig mere fleksibilitet og effektiviserer arbejdet i løbet af dagen. Hos Navipartner kan du få flere forskellige typer af produkter: NP Retail, NP Ecommerce og NP Entertainment, og ikke mindste document capture. Leder du efter et godt produkt til fakturahåndteringer på din webshop, kan Navipartner også være behjælpelig med denne løsning. Med konkret fakturahåndtering betyder det, at arbejdet kører meget lettere fra ordre til godkendelse af ordre og fakturagodkendelser.

NP Retail til detailbranchen

NP Retail er en rigtig god løsning til dig som arbejder indenfor detailhandelen og gerne vil have én samlet platform til alle funktioner fra bogholderiet til butikkens lager. Du får både software, hardware, implementering og undervisning i pakken og så er du også sikret mod eventuelle fejl ved at der er en support tilknyttet produkterne. Løsningen er smart og hurtig at sætte sig ind i, og det gør hele arbejdsdagen nemmere for dig. Hvis du er nysgerrig for at vide mere om NP Retail og hvordan det kan lade sig gøre, kan du kontakte virksomheden og prøve en gratis demo.

Hvad er Document Capture?

Document Caputre er et program hvor du kan scanne, udføre OCR genkendelse, registrere og arkivere alle typer af dokumenter direkte i programmet Microsoft Dynamics NAV: Det kan for eksempel være godkendelse af købsfakturarer. Her arbejder du inde i Microsoft Dynamics NAV.

Hvem skal du kontakte?

Hvis du er interesseret i disse licenser, som kan forbedre handelsystemet på din e-shop eller købsflowet i din fysiske butik, skal du kontakte NaviPartner. De er et landsdækkende softwarehus, hvor de leverer forretningsløsninger, der er baseret på Microsoft Dynamics NAV. De er specialiseret inden for retail, e-commerce og entertainment.

Her finder du kontakt til

Vis mere
Close