Sport og friluftsliv

Få en professionel oversætter til at varetage oversættelsesopgaver

En professionel oversætter har den rette ekspertise

Når man skal oversætte tekster fra et sprog til et andet, er det vigtigt, at de bliver oversat ordentligt. Kvalitet er alfa og omega, når det gælder oversættelser. Hvis en tekst bliver oversat forkert, kan det have alvorlige konsekvenser for virksomheden. Derfor er det en god ide at overlade oversættelsesopgaver til professionelle oversættere. En professionel oversætter har den rette ekspertise inden for oversættelse af tekster. Man kan hyre en professionel oversætter både internt og eksternt.

Intern oversætter

Når man hyrer en oversætter internt, betyder det at oversætteren er en del af teamet, og har en hverdag på arbejdspladsen sammen med de andre medarbejdere. Man skal ansætte en oversætter internt, når man har en række oversættelses opgaver, som skal løses hele tiden. Så kan det godt betale sig at have en oversætter på kontoret.

Ekstern oversætter

Hvis man ikke har brug for at have tekster oversat hele tiden, men der dukker oversættelsesopgaver op engangimellem, er det en god ide at ansætte en ekstern oversætter. Det er en god ide at ansætte en oversætter fra et oversættelsesbureau. MSC.dk har professionelle oversættere tilknyttet inden for 40 sprog. Bureauet tilbyder professionel oversætelse til virksomheder. Det kan være teknisk oversættelse, juridisk oversættelse samt kreativ oversættelse.

Enhver oversættelse har sig eget “sprog”

Hvis man f.eks. laver juridisk oversættelse, er det vigtigt at oversætteren har den nødvendige faglige viden til at oversætte tekster, hvor f.eks. forskellige landes retssystemer er i spil.
Hvis man laver teknisk oversættelse, er det vigtigt at oversætteren ingeniørmæssig baggrund for at sikre de bedste resultater. Kreativ oversættelse kræver f.eks. at man kan lege med ordspil, indfaldsvinkler, associationer mv. Derfor er det en god ide at overlade oversættelsesopgaver til et professionelt oversættelsesbureau (såsom f.eks. MSC.dk).

Vis mere
Close