Sport og friluftsliv

En kærlighånd til nedslidte gulve

Skal der ske forandring?

Når følelsen af, at der skal ske noget nyt, rammer, er det ofte møbler, der flyttes rundt på. Ind i mellem skifter man stil og har lyst til at købe nyt, og det hjælper også på look’et et godt stykke hen af vejen. Der er dog visse ting, man ikke kan skjule med nye møbler – f.eks. nedslidte gulve. Gulvene i huset kan spille en stor rolle ift. et lyst og flot hjem. Gamle gulve er beskidte, giver splinter og er måske begyndt at rådne hist og her. Gulvafslibning kan redde dette problem, og man slipper derfor at bruge penge og energi på at omlægge nye gulve. Gulvafslibning er nemt og hurtigt og gør en kæmpe forskel.

Et helt nyt rum

Gulvafslibning kan gøre slidte trægulve blanke og glatte, og det bliver rarere at opholde sig i rummet. Gulvene kommer til at føles som nye, og det kræver ikke mere, end at man flytter møblerne ind i et andet rum mens slibningen står på. I samme omgang er det oplagt at overmale pletter, vaske vinduer eller rykke rundt på indretningen. På den måde får man hurtigt og billigt muligheden for at få et helt nyt rum på mange områder, og det kan give glæde i hverdagen.

Meget gamle gulve..

Gulvafslibning er det mest ideelle til gulve, der er slidte og grimme og trænger til en lille kærlig hånd. Er gulvene meget gamle, kan det være en god idé at give en lidt større behandling. Afhøvling af gamle gulve giver nyt liv til til gulvene, fordi det ødelagte og slidte træ fjernes. Afhøvling af gamle gulve kan godt give en lidt ru overflade, og der kan med fordel udføres en gulvafslibning efterfølgenge for at få fjernet de sidste splinter og rester. Afhøvling giver nyt look

Erfaring og gode priser

kan fås hos gulvmyren.dk. Her har de stor erfarring med gulve og kan tilbyde en god behandling til en god pris.

Vis mere
Close