Sport og friluftsliv

Drømmer du om håndboldlandsholdet?

Drømmer du om håndboldlandsholdet?

Drømmer du om en elitesports karriere som håndboldspiller så er det måske en ide at tage et år på håndbold efterskole. Du kan komme til at dyrke den sport du elsker, hver eneste dag – dit skema er tilrettelagt ud fra at du optimerer dig selv som sportsudøver. Stå op hver morgen og træn med en masse andre unge mennesker der har viljen til træne og flytte sig.

At komme på efterskole er en fremragende måde at komme ud af hverdagen hvor man skal alt muligt andet end at tænke på sin sport – man skal sørge for pligter i hjemmet, passe hunden, besøge forældres venner og meget meget mere. På efterskole skal du kun to ting, skole og håndbold. Dine træninger er også på skolen så i stedet for at skulle bruge lang tid på transport kan du gå ud af klasselokalet og så vupti er du klar til at træne.

Brøruphus Efterskole er super god til at skabe de bedste rammer, de har et trænerteam der kan løfte dit niveau så hvis du drømmer om at blive professionel så kan du få de helt rigtige værktøjer. Du vil blandt andet få undervisning i anatomi og fysiologi der kan hjælpe dig ed at forstå hvordan din krop virker når du spiller. Idrætspsykologi der kan give dig mere overblik og give dig teknikker til at præstere under stort pres. Og til sidste undervisning i idrætsskader så hvis uheldet er ude, kan du bedst muligt komme dig over dine skader. Brøruphus Efterskole arrangerer også turneringer mod andre efterskoler, kampe mod dine gamle klubhold og deltager i DM for efterskoler. Der bliver også arrangeret at der kommer professionelle spillere ud og fortæller om deres egen virke som håndboldspillere.

Et efterskole år er en helt unik mulighed for at få mange nye venskaber – du kommer til at være en oplevelse for livet rigere. Tag Brøuphus Efterskole og få alt hvad du kan drømme om, venner, masser af håndbold og masser af sjov med nogle super fede mennesker.

Vis mere
Close