Sport og friluftsliv

Det helt rigtige symbol på kærligheden

Det helt rigtige symbol på kærligheden

Står du også med tanker om forlovelse og bryllup? Er i nået til det punkt hvor i har lyst til at udtrykke jeres kærlighed højt for familie og venner? Så er det nu tiden er kommet. Ikke nok med at vejret bliver langsomt bedre, landskabet smukkere og sommer og efterår er på vej, kan du nu også få gode tilbud på forlovelsesringe og vielsesringe hos butik Fredberg i Aalborg. Fredberg vil kunne hjælpe dig på vej til at få den bedste start på resten af jeres liv sammen.
vielsesring Aalborg

Når man skal vælge sin forlovelses- eller vielsesring er det meget vigtigt at det er en som passer til ens personlige smag og stil. Det er et symbol på jeres kærlighed og derfor er det vigtigt at det er en man synes om og har lyst til at bære resten af sit liv. Butik Fredberg har mange års erfaring og ville let kunne hjælpe dig med din store beslutning. Fredberg startede som butik i 1981 hvor de handlede med sølvtøj. Siden er de gået hen til at specialisere sig i vielsesringe og vil derfor være det oplagte valg (kilde: www.fredberg.com)

Står du med dine egne gode ideer har butik Fredberg en stående aftale med en guldsmed som ville kunne møde alle dine små ønsker og behov. Når det er et smykke som kommer til at være så stor en del af dit liv er det vigtigt at du er tilfreds med både udseende, tekstur og form. Fredberg tilbyder ringe i både guld, sølv, hvidguld eller rosaguld mm. Her skal du tage i betragtning hvor stor din ring skal være, skal den være tyk eller tynd, skal den være rug eller blankpoleret. Skal den være i et enkelt materiale eller indeholde flere farver. Skal den have mønstre, indgravering eller diamanter. Uanset hvad du har i tankerne vil Fredberg kunne hjælpe og vejlede så i tilsammen kommer frem til det perfekte match til dig.

Vis mere
Close