Computer og IT

Den bedste SMS gateway for dine kunder

Har du en masser SMSer som skal sendes ud til dine kunder? Når man har mange kunder, kan det godt tage et stykke tid at få sendt alle SMSerne ud, hvis man selv står for det. Så hvorfor ikke investere i en SMS gateaway? En SMS gateaway sørger for at få SMSerne sendt ud, så kan du fokusere på budskabet!


Du har måske en klub, og har brug for at sende SMS beskeder ud til medlemmerne for at informere dem om nyheder og diverse ting relateret til klubben. Eller også har du måske en forretning, hvor du ønsker at informere dine kunder om tilbud, åbningstider m.m. Uanset hvad, er fælles for det, at du har et behov om at sende SMSer ud til mange personer på en gang, og du kan ikke løfte opgaven alene. Derfor er SMS gateaway den bedste løsning for dig.

Hvad er SMS gateaway?

Kort fortalt tillader SMS gateaway at sende SMS fra computer. Det er blevet meget smartere og lettere at sende SMS fra computer, især hvis man skal sende SMSer til mange personer på en gang.

2 vejs SMS

Med 2 vejs SMS har du mulighed for at få SMSerne videresendt til dig og dit system. 2 vejs SMS er baseret på en teknik, som kaldes Hosted SM. Du får et SIM kort installeret, SMSen bliver læst af et stykke sowftware , og derfter bliver beskeden lagt ind på din konto, hvor du kan logge ind og se dine beskeder.
Derefter er der to muligheder for at videresende beskeden til dig og dit system. Det kan foregå via e-mail, men også som et kald til en hjemmeside.

Søger du den bedste SMS gateaway for dine kunder, kan vi med fordel anbefale SureSMS. SureSMS har 12 års erfaring med at sende SMSer. SureSMSs team består af erfarne og højtuddannede danske udviklere og driftsfolk, som har i over 15 år arbejdet med SMS gateaways, netværk, sikkerhed og servere. Derfor kan SureSMS levere en gateaway som er driftsikker, og til enhver tid yder en god kvalitet mht. at levere SMSer. Ønsker du at læse mere om SMS gateaway eller sms gateway priser så klik ind på SureSMSs hjemmeside: www.suresms.com

Vis mere
Close