Sport og friluftsliv

Crosstrainere i Danmark

En beskrivelse af nemme trænings metoder i hjemmet

Man har nok hørt om nogle effektive trænings metoder, så som fx at løbe eller cykle en tur. Man siger at der er kommet en ny og effektiv måde at træne i hjemmet på, man kan nemlig bare hoppe op på en crosstrainer, også får man både det som man får ved at cykle og at løbe, da det er de to ting blandet sammen. Mange siger at de har fundet, det meget interessante, at bruge deres crosstrainere og at de til hver en tid ville foretrække det, frem for at løbe en tur.

En crosstrainer er meget nem at sætte op, det tager kun få minutter og der er rigtigt meget hjælp at finde i de guider der følger med. En crosstrainer kan nærmest være i alle rum, uden at den kommer til at se for voldsom ud, et stort plus i bogen for mange, er at børn ikke finder den så attraktiv, som fx en motionscykel. Der er ikke nogle krav om hvor lang tid, man skal træne på en crosstrainer, før at den giver noget, ligesom der er på andre maskiner.

Man har talt med en, som har rygproblemer og han siger at den eneste maskine han kan bruge er en crosstrainer, da den ikke er så hård for ryggen. Mange eksperter, mener det samme som ham. Crosstraineren er også en meget smart måde at tabe sig i vægt på, da den blander rigtigt mange gode elementer inden for fitness.

Der findes også andre måder at træne på, man kan fx bruge en træningsbold og den kan man bruge til rigtigt mange ting. Mange mennesker siger at det er vigtigt at træne og hvorfor skulle man så ikke benytte sig, af den bedste nemmeste mulighed som findes, nemlig at gøre der der hjemme.

Ikke alle er fan af at træne der hjemme, man siger at det er en smagssag og at det er meget forskelligt fra person til person. For nogle mennesker er det godt at bruge en crosstrainer, men for andre er det måske ikke det smarteste.

Vis mere
Close